Tradicionālā itāļu Ziemassvētku kūka OLIVIERI 1882 Peach Amaretto and Dark Chocolate Panettone, 750 g

Izpārdots

Informācija

Izbaudiet gardu itāļu panetone, ko vēl gardāku padara sulīgi persiki, tumšās šokolādes čipsi un amaretto liķieris. Izgatavota no dabīga ierauga, kas pakļauts 48 stundu garam fermentācijas procesam. Tā noteikti kļūs par jūsu Ziemassvētku mielasta zvaigzni!

Pateicoties augstākās kvalitātes sastāvdaļām un rūpīgai fermentācijai, OLIVIERI panetone ir sātīga, taču viegli baudāma. Turklāt tā nesatur konservantus, aromatizētājus un augu taukus. Iepazīstiet unikālos OLIVIERI panetones izstrādājumus, kas kopš 1882. gada tiek gatavoti ar rokām, ar aizrautību un ievērojot tradīcijas.

Sastāvs: KVIEŠU milti, SVIESTS, OLU dzeltenums, persiku sukādes (10%) (persiki 40%, cukurs, glikozes sīrups), cukurs, dabīgais ieraugs (KVIEŠU milti, ūdens), 55% tumšā šokolāde (8%) (kakao pupiņas, cukurs, kakao sviests, emulgators: saulespuķu lecitīns), ūdens, amaretto granulas (4%) (cukurs, aprikožu kodoli 18%, OLU baltums, LAKTOZE, irdinātājs: nātrija hidrogēnkarbonāts), PIENS, akāciju medus, sāls, Madagaskaras Burbonas vaniļa.

Uzglabāšana: uzglabāt vēsā, sausā vietā (ne vairāk kā 23 °C). Nepakļaut tiešiem saules stariem. Izvairīties no pēkšņām temperatūras izmaiņām.

*****

AR ROKĀM GATAVOTAS PANETONES

OLIVIERI ir pārliecināti, ka viņu panetones ir vienas no labākajām tirgū, un tās tiek gatavotas ar patiesu entuziasmu un aizrautību. Viņi gatavo maigas, gardas kūkas, kas radītas, lai atsauktu atmiņā skaistos mirkļus, kas pavadīti ģimenes un draugu lokā.

PAR “OLIVIERI 1882” 

Jau 140 gadus OLIVIERI ir cītīgi strādājuši, lai radītu garšas, kas sniedz krāšņas emocijas. Pateicoties zīmola precizitātei un augstajiem kvalitātes standartiem, “”OLIVIERI 1882″” tagad ir labi pazīstams un iecienīts gan visā Itālijā, gan ārpus tās.

Specifikācijas

Izcelsmes valsts:

Specifikācijas

Vispārīgi

Ražotājs
Enerģētiskā vērtība, kJ (100 g produkta satur)
Enerģētiskā vērtība, Kcal (100 g produkta satur)
Kopējais tauku saturs (100 g produkta satur)
Kopējais tauku saturs, tostarp piesātinātas taukskābes (100 g)
Ogļhidrāti (100 g produkta satur)
Ogļhidrāti, tostarp cukuri (100 g produkta satur)
Olbaltumvielas (100 g produkta satur)
Sāls
Izcelsmes valsts

Izmēri un svars

Svars

Piegāde

Lastādijas iela 4, Rīga
Izpārdots
Ieriķu iela 3, T/C "Domina Shopping", Rīga
Izpārdots
Latgales iela 257, T/C "Akropole", Rīga
Izpārdots

Atsauksmes

0
0 atsauksmes
0%
0%
0%
0%
0%

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Tradicionālā itāļu Ziemassvētku kūka OLIVIERI 1882 Peach Amaretto and Dark Chocolate Panettone, 750 g”