Kafijas automāts Saeco Senseo Citrus Orange

Saņemt piedāvājumu
Saņemt piedāvājumu

Informācija

Uzlabojiet savas kafijas pauzes ar izcilas garšas kafiju! Izmantojot šo “Senseo” kafijas automātu un nospiežot tikai vienu tā taustiņu, 1 vai 2 tasītes kafijas ar lielisku garšu varēsiet pagatavot ātrāk nekā vienā minūtē. Lietošanas ērtumu nodrošinās šķidruma plūsma ar regulējamu augstumu un atkaļķošanas indikators. Baudiet kafiju ar izcilu garšu un bez biezumiem!

ĀTRI, VIENKĀRŠI UN ĒRTI PAGATAVOJAMA KAFIJA

Izmantojot šo kafijas automātu, ar vienu taustiņa pieskārienu tasīte kafijas tiks pagatavota pusminūtē, bet 2 tasītes – mazāk nekā vienā minūtē. Kafijas krāns ar regulējamu augstumu ļaus baudīt kafiju no iecienītajām tasītēm un pasargāt apkārt esošo vidi no kafijas izšļakstīšanās.

GARDA KAFIJA AR PUTĀM

Lietojot šo automātu, Jūs aizmirsīsiet par visiem sarežģījumiem, kurus rada kafijas biezumi. Pateicoties unikālajai “Senseo” kafijas vārīšanas sistēmai, Jūsu kafija vienmēr tiks pasniegta ar stingru un gardu putu slāni, bet biezumi paliks kafijas spilventiņā.

NEKĀDU KAĻĶA NOGULŠŅU

Kafijas automāts Jums paziņos, kad ir jālikvidē uzkrājušās kaļķa nogulsnes, tādējādi vienmēr varēsiet baudīt labas garšas kafiju un izvairīties no kaļķa nogulsnēm, kas atrodas ūdens krūzē.

Specifikācijas

Specifikācijas

Vispārīgi

Ražotājs
Krāsa
Garantijas laiks

Piegāde

Lastādijas iela 4, Rīga
Izpārdots
Ieriķu iela 3, T/C "Domina Shopping", Rīga
Izpārdots
Latgales iela 257, T/C "Akropole", Rīga
Izpārdots

Atsauksmes

0
0 atsauksmes
0%
0%
0%
0%
0%

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Kafijas automāts Saeco Senseo Citrus Orange”