d.
h.
min.
sek. vēl palikušas
JURA kafijas automāti asociējas ar vislabāko kafijas kvalitāti, vienkāršu darbību un izskatīgu dizainu. Ar JURA baudiet dažādus kafijas dzērienus ar vienu pogas pieskārienu – vienmēr svaigi malta kafija, nevis kapsulas.
Ideāls vienas tases kafijas automāts visiem, kas mīl kafiju, novērtē labu kvalitāti un rūpējas par apkārtējo vidi. Vairāk nekā vienkārši kafijas automāts: ONO rada patiesi unikālus kafijas baudīšanas mirkļus.
Oriģinālo JURA apkopes produktu izmantošana nodrošina nevainojamu higiēnu un aizsardzību. Visas aizsargformulas JURA kopšanas produktos tiek rūpīgi pielāgotas JURA automātiskajos kafijas automātos izmantotajiem apkopes cikliem.
Aksesuāri un piederumi, kas izstrādāti īpaši JURA kafijas automātiem, nodrošina perfektus populāros kafijas dzērienus un garantē izcilu garšas pieredzi.
Nevainojama kafijas tasīte no svaigām pupiņām, svaigi malta piespiežot tikai vienu pogu, svaigi pagatavota, viss mazāk kā 60 sekundēs – pietam precīzi atbilstot jūsu gaumei.
Tas pagatavo izcilas kvalitātes kafijas dzērienus ar vienu pogas pieskārienu – ar svaigi maltu kafiju, nevis kapsulās. Bet kas notiek pēc tam, kad izvēlaties, lai automāts sāk gatavot jūsu izvēlēto kafijas dzērienu? Sekojiet pagatavošanas procesam, ieskatoties JURA kafijas automāta iekšienē: sākot no svaigi samaltām kafijas pupiņām līdz gatavošanai un gala rezultātam. Ieraugiet kā dažādās tehnoloģijas darbojoties kopā rada izcilu kafijas pieredzi.
Lai nodrošinātu optimālu malumu pakāpi katram kafijas dzērienam, JURA inženieri ir izstrādājuši Dzērienu atpazīstošas kafijas dzirnaviņas (P.R.G.). Šīs elektroniski vadītās augstas efektivitātes dzirnaviņas sekundes daļā noregulē nepieciešamo maluma pakāpi – daudz ātrāk un ērtāk, ja maluma maiņa jāveic bieži. Kafijas maluma pakāpe variē no ļoti smalka maluma īsiem klasiskiem dzērieniem līdz ļoti rupjam – garajiem dzērieniem.
Ideāls kafijas ekstrakcijas laiks ir izšķirošs, lai sasniegtu optimālu rezultātu. Saskares laikam starp ūdeni un malto kafiju jābūt pietiekami ilgam, lai no kafijas iegūtu aromātus, bet pietiekami īsam, lai izvairītos no rūgto vielu un tanīnu uzņemšanas.
Tāpēc papildus standarta kafijas pagatavošanas procesam, JURA ir izstrādājusi Pulsa ekstrakcijas procesu (P.E.P.®) īsiem dzērieniem, piemēram, ristretto vai espresso, un viena pieskāriena Lungo funkciju – garajiem dzērieniem. Auksto dzērienu pagatavošanai, izmantojot espresso metodi, ir izveidots arī aukstās ekstrakcijas process.
Kafija satur 98% ūdens. Tāpēc, lai pagatavotu perfektu tasi kafijas, ir nepieciešams svaigs, auksts ūdens. Sildot ūdeni, tajā esošais kaļķakmens veido nogulsnes. JURA piedāvā gudru risinājumu: CLARIS filtru.
Īpašie kafijas dzērieni, piemēram, kapučīno un latte macchiato, tiek gatavoti ar pienu vai piena putām. JURA inovatīvajos piena putu putotājos izmantota revolucionāra smalko putu tehnoloģija, lai izveidotu noturīgas un smalkas struktūras piena putas vai vienkārši uzsildītu pienu līdz vēlamajai temperatūrai.