d.
h.
min.
sek.
8.33 € -30% 11.90 €
“BLACK CROW WHITE PIGEON”. NEPARASTI KAFIJAS STĀSTI.
5. nodaļa
Black Crow iepazīstina:
Sarkanvīna aromāts piepilda gaisu un drīz vien to papildina neticami smaržīgās kanēļa, karameles un dedzināta cukura notis. Atgādina karstvīnu, vai ne tā?
Lidojot virs Sumatras salā esošā Gajo reģiona augstienēm, zem tām var redzēt neparastu kafijas augu joslu, ko ieskauj krāšņas ainavas un ko baro unikālais salas klimats. Vietējie lauksaimnieki novāc ķiršus, kas aug uz šiem sulīgajiem augiem, un pēc tam tos pārstrādā, izmantojot vietējo apstrādes metodi, ko sauc par Giling Basah. Pēc fermentācijas un mazgāšanas pupiņas netiek pilnībā izžāvētas: tā vietā, kamēr tās vēl ir mitras (aptuveni 25-30 % mitruma), tās tiek lobītas, izmantojot īpašas mašīnas, un tikai tad tiek atļauts pabeigt žāvēšanas procesu. Tādējādi tiek iegūts mazāk skābenuma, bet kopumā intensīvāka kafija, un tieši ar šādu garšas profilu mūsdienās ir pazīstamas Indonēzijas šķirnes.
Jūsu Black Crow
Kopsavilkums:
Izcelsmes valsts | Indonēzija
Reģions | Sumatra, Ačeha, Gayo
Ražotājs | Koptan Gayo Beseri Cooperative
Augstums virs jūras līmeņa | 1450-1700 m
Arabikas šķirne | Tim tim, Ateng
Apstrāde | Giling Basah
Grauzdēšanas profils | Tumšs
SCA novērtējums | 84 punkti no 100
Aromātu palete | Sarkanvīns, brūnais cukurs, kanēlis
Ieteicamās pagatavošanas metodes: visas pagatavošanas metodes, tostarp espresso.
Sastāvs: grauzdētas kafijas pupiņas.
Uzglabāšanas ieteikums: uzglabāt iepakojumu noslēgtu tumšā, sausā un vēsā vietā.
*****
“Black Crow White Pigeon” ir šeit, lai jūs priecētu ar neparastiem kafijas stāstiem. Šī stāsta galvenie varoņi – Melnā vārna un Baltais balodis – iemieso specializētās kafijas neparasti daudzveidīgo garšas paleti: no tumšām, dziļām, zemes notīm līdz viegliem, smalkiem aromātiem. Šajā garajā skalā iekļaujas visi iespējamie garšas brīnumi, kas sākas ar neizprotamu tumsu un lēnām pārvēršas par tādu balto krāsu, kas aizrauj elpu. Katra kafija kopā ar savu unikālo stāstu slēpjas skaistā iepakojumā, kas var atgādināt jaunu nodaļu jūsu lasītajā grāmatā: rūpīgi numurētas nodaļas ir no 1 līdz 24. Iegremdējieties dziļi jaunos piedzīvojumos ar “Black Crow White Pigeon”: atklājiet stāstus, ko stāsta katra nodaļa, ieslīgstot unikālās garšās un dodieties tik smaržīgā ceļojumā, ka to noteikti nebūs iespējams aizmirst. Droši sāciet savu personīgo ceļojumu no jebkuras nodaļas…
Lietuva
100% Arabika, Specializētā kafija
Kafijas pupiņas
Vienas izcelsmes
Kafijas Draugs
Āzija
Tumšs
6468474052590
84.0000
Citi
250 g
Kafiju grauzdējam pie mūsu partneriem Lietuvā, vienā no labākajām vietējām grauzdētavām.
Šī kafija ir piemērota visiem kafijas gatavošanas veidiem: espresso, filtram, apliešanai.
Specializētās kafijas pupiņas ir visaugstāk novērtētā kafija. Kas un kā to vērtē? Saskaņā ar Specialty Coffee Association (SCA) skalu sertificēti kafijas degustētāji novērtē kafijas kvalitāti: izcelsmi, zaļo pupiņu izskatu, pagatavotās kafijas aromātiskās un garšas īpašības. Un tikai kafija, kas novērtēta ar vairāk nekā 80 punktiem no 100, tiek saukta par specializētu.
Giling Basah apstrādes metode ir pusmitrā apstrāde, kas samazina kafijas skābumu un padara garšu intensīvāku.
Jā, jūs varat iegādāties arī tādu pašu maltu kafiju: https://www.kafijasdraugs.lv/p/specializeta-malta-kafija-indonesia-sumatra-250-g/.
Velga Brakmane janvāris 7, 2021
Saņèmu produktu, kuram bija beidzies derīguma termiņš
Maksims septembris 2, 2020
Espresso loti labi garšo ja varīt Bialetti mokā. Viegli malt manuāli.
Nauris jūlijs 31, 2020
Tasīte no rīta un diena var sākties. Piesātināta garša, pēc tasītes neradīsies jautājums vai tā ir kafija. Dzerot jūt garšu daudzveidību, bet vēlāk var nesatraukties par pēcgaršu, jo paliek tikai brūnā cukura notis. Iesaku tiem kam ir patīk stipra kafija bet neuzrunā rūgtums
Signe jūlijs 2, 2020
Lieliska kafija! Šo kafiju esmu baudījusi dažādos veidos gan no automāta, gan moka (Bialetti) kanniņā pagatavotu, arī vienkārši vecajās labajās dzirnaviņās samaltu un uzlietu garša katru reizi ir savādāka, bet vienlīdz laba. Stipra, bet ne pārāk. Tā kā es pārsvarā dzeru kafiju ar pienu, patīka, ka kafija pienā nepazūs, arī nestipru kafiju pagatavojot ir patīkami stipra garša.
Tavs komentārs
Vārds
E-pasta
Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes mēs varam izmantot. Dažas no tām ir būtiskas, un tās nevar atspējot. Turpinot pārlūkot, jūs piekrītat nepieciešamajām sīkdatnēm. Jūs varat arī piekrist citu sīkdatņu izmantošanai. Mārketinga sīkdatnes var tikt izmantotas, lai personalizētu rādītās reklāmas.
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos bez traucējumiem, un tās nevar atspējot. Tās nesaņem lietotāja identificējošus datus.
Šīs sīkdatnes ļauj mums optimizēt mūsu vietni un pārskatīt vietnes datplūsmas avotus. Šim nolūkam mēs izmantojam Google Analytics platformu. Apkopotie dati neidentificē jūs un netiek nodoti trešajām personām. Piekrītot šīm sīkdatnēm, jūs varēsiet izmantot mūsu tērzēšanas spraudni un saņemt konsultāciju no mūsu konsultantiem.
Nevienam nepatīk reklāmas internetā - īpaši tās, kas ir neatbilstošas. Šīs sīkdatnes ļauj mums noteikt jūsu vajadzības un piedāvāt tikai personalizētus piedāvājumus. Jūs redzēsiet reklāmas arī tad, ja nepiekritīsiet šīm sīkdatnēm, taču tās nebūs atbilstošas jūsu vajadzībām un interesēm. Lasīt vairāk