d.
h.
min.
sek. vēl palikušas
Dabīgi raudzēta, krāsnī cepta klasiskā Milānas panetone ar sukādēm un rozīnēm.
Atklājiet autentiskās Milānas tradīcijas kopā ar izsmalcināto un gardo panetoni. Tā tiek cepta pēc oriģinālās receptes un papildināta ar sukādēm un rozīnēm, turklāt tās augšpusi rotā krustveida līnijas.
– Dabiskas garšas
– Izgatavota no brīvās turēšanas apstākļos audzētām vistu olām, piena un pļavu ziedu medus no Itālijas
– Ar apelsīnu miziņu sukādēm, gardu citronu un sulīgām rozīnēm
Sastāvs: KVIEŠU milti, rozīnes 15%, ūdens, cukurs, sviests (PIENS), apelsīna miziņu sukādes 7% (apelsīna miziņa, glikozes-fruktozes sīrups, cukurs, skābuma regulētājs: citronskābe), OLU dzeltenumi, dabīgs raugs 6% (KVIEŠI), emulgators: taukskābju mono un diglicerīdi, Diamante citronu sukādes 2% (Diamante citrons, glikozes-fruktozes sīrups, cukurs, skābuma regulētājs: citronskābe), OLAS, pļavu ziedu medus, PILNPIENS, sāls, iesala KVIEŠU milti, dabīgi aromatizētāji.
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā, sausā un tumšā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt noslēgtu.
Itālija
Zaghis
1530
365
11 g
7.6 g
58 g
28 g
6.7 g
0.5 g
8004640512918
750 g
Pašlaik atsauksmju nav.
Tavs komentārs
Vārds
E-pasta
Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes mēs varam izmantot. Dažas no tām ir būtiskas, un tās nevar atspējot.
Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos bez traucējumiem, un tās nevar atspējot. Tās nesaņem lietotāja identificējošus datus.
Šīs sīkdatnes ļauj mums optimizēt mūsu vietni un pārskatīt vietnes datplūsmas avotus. Šim nolūkam mēs izmantojam Google Analytics platformu. Apkopotie dati neidentificē jūs un netiek nodoti trešajām personām. Piekrītot šīm sīkdatnēm, jūs varēsiet izmantot mūsu tērzēšanas spraudni un saņemt konsultāciju no mūsu konsultantiem.
Nevienam nepatīk reklāmas internetā - īpaši tās, kas ir neatbilstošas. Šīs sīkdatnes ļauj mums noteikt jūsu vajadzības un piedāvāt tikai personalizētus piedāvājumus. Jūs redzēsiet reklāmas arī tad, ja nepiekritīsiet šīm sīkdatnēm, taču tās nebūs atbilstošas jūsu vajadzībām un interesēm.