Espresso kafija

Par Black Crow White Pigeon kafiju
Vai kādreiz esat aizdomājušies, kādi stāsti slēpjas aiz kafijas tasītes? Black Crow White Pigeon, viena no Kafijas Drauga kafijas līnijām, iepazīstina ar stāstiem par unikālām kafijām. Black Crow un White Pigeon ir šī stāsta galvenie varoņi, kuri ir gatavi aizvest jūs ceļojumā un atklāt no tumšām, dziļām zemes notīm līdz pat viegliem, smalkiem aromātiem. Katrai kafijai no šīs līnijas ir veltīta nodaļa, kas numurēta no 1 līdz 24. Droši sāciet ar sevis izvēlēto nodaļu un uzziniet, kur tā jūs aizvedīs! Vislabākais ir tas, ka šī stāsta varoņi būsiet jūs. Jūsu izvēlētā pagatavošanas metode nosaka to, kādas garšas būs sajūtamas, un tieši tas padara katru kafijas tasīti atšķirīgu.Black Crow White Pigeon specializētā kafija
Kafija ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa miljoniem cilvēku visā pasaulē, tāpēc katra Kafijas Draugs kafija ir veidota tā, lai kļūtu par lielisku sabiedroto jūsu ikdienas gaitās. Caprisette aizvedīs jūs maigākā garšu ceļojumā, savukārt Parallel atklās skaidru un izteiktu garšu... Tomēr, ja vēlaties ko jaunu un aizraujošu, Black Crow White Pigeon kafija neapšaubāmi būs ideāla izvēle. Neatkarīgi no tā, vai esat jaunpienācēji kafijas pagatavošanā vai jau pieredzējuši kafijas eksperti, varat būt droši, ka šis produktu klāsts nodrošina augstākās kvalitātes kafiju. Black Crow White Pigeon kafija sastāv no specializētām arabikas kafijas pupiņām, kuras nekad netiek sajauktas ar citām šķirnēm, lai atklātu katras kafijas atšķirīgās īpašības. Ja vēlaties izbaudīt vislabāko iespējamo garšu, mēs iesakām baudīt katru kafiju au naturel - bez jebkādām papildu piedevām. Jūs uzzināsiet, ka specializētā kafija (specialty coffee) sastāda tikai 10% no visas pasaulē saražotās kafijas. Tā tiek vērtēta pēc īpaši izstrādātas Specializētās Kafijas Asociācijas skalas. Katra Black Crow White Pigeon līnijas šķirne ir saņēmusi no 80 līdz 88 punktiem. Šis ir uzskatāms par patiešām augstu vērtējumu: specializēto šķirņu kategorijā kafija, kas tiek novērtēta ar 85 līdz 88 punktiem, tiek uzskatīta par izcilu, savukārt šķirnes ar 80 līdz 84,99 punktiem tiek klasificētas kā ļoti labas. Būtībā, jo augstāks novērtējums, jo iespaidīgāka un unikālāka garša! Ja vēlaties atklāt dažādu valstu un kafijas šķirņu unikālās garšas, Black Crow White Pigeon kafija būs lieliska izvēle! Šajā klāstā ietilpst dažādas kafijas pupiņas un maltā kafija, kas piemērotas jebkurai gaumei. Katrai kafijai piemīt savs unikālais stāsts: sākot no kafijas koka iestādīšanas un līdz pat tās nonākšanai jūsu tasītē.Kāpēc Black Crow White Pigeon kafija ir tik īpaša?
Visas Black Crow White Pigeon klāstā ietvertās kafijas ar mīlestību tiek audzētas neparastā vidē un unikālos apstākļos. To garšu un vispārējo kvalitāti nosaka augsne un mikroklimats. Turklāt šīs šķirnes tiek audzētas pasaules virsotnēs, proti, dažādu valstu augstienēs, kur norit lēnāks nogatavošanās process, tādējādi ļaujot attīstīties komplicētākām garšām. Lai gan katra Black Crow White Pigeon kafija ir savdabīga, atcerieties, ka kafijām no konkrēta reģiona vai kontinenta parasti ir raksturīgas noteiktas garšas īpašības:- Āfrikas kafija. Etiopija, Uganda un Marcala kafijas cienītājiem ir kā paradīze uz zemes virsas. Šajās valstīs audzētās Black Crow White Pigeon šķirnes atklāj unikālu baudīšanas pieredzi. Tām raksturīgas augļu, ziedu, tējas vai vīna notis, ko papildina bagātīgs aromāts.
- Āzijas kafija pēdējā laikā kļūst arvien populārāka, un tādās valstīs kā Mjanma un Vjetnama kafijas tirgus pēdējos gados ir strauji attīstījies, jo kafijas audzētāji šajā reģionā pāriet uz augstākas kvalitātes kafiju. Āzijas kafijas pupiņas ir pazīstamas ar to atšķirīgo garšu, kas bieži vien ir rūgtena un ietver garšvielu, šokolādes, tabakas, sarkanvīna un koksnes notis.
- Dienvidamerikas kafija. Šīs kafijas kalpo kā lielisks punkts, kur sākt garšas ceļojumu kopā ar specializētajām kafijām! Ja esat jaunpienācēji, mēs iesakām vispirms izvēlēties Brazīlijas vai Kolumbijas šķirnes. Jums noteikti patiks līdzsvarotā garša, dabiskais saldums un gardas šokolādes, riekstu un augļu nianses. Dienvidamerikas kafijas parasti ir mazāk skābenas nekā Āfrikas kafijas un maigākas nekā Āzijas šķirnes.
- Centrālamerikas kafija sniedz īstu baudījumu! Sākot no Gvatemalas un līdz pat Nikaragvai - šīm valstīm raksturīga daudzveidīga garšu buķete: no tropu augļiem līdz riekstiem. Tomēr visām Centrālamerikas kafijām kopīgs ir to unikālais garšas profils un atšķirīgais raksturs.
Kā izvēlēties pareizo Black Crow White Pigeon kafiju sev?
Specializētās kafijas ceļojumā liela nozīme ir cilvēkam, kurš nogaršo pagatavoto dzērienu. Lai Black Crow White Pigeon kafija spētu atklāt savas labākās īpašības, ir jāizvēlas pareizas grauzdēšanas, apstrādes un pagatavošanas metodes.Grauzdēšanas līmenis
Kafijas pasaulē ir pieejami dažādi veidi, kā pagatavot dzērienu, un katrs no tiem palīdz izcelt dažādas garšas. Divi no populārākajiem pagatavošanas veidiem ir espresso un filtra metode. Lai gan Black Crow White Pigeon kafijas līnija ir paredzēta abām šīm metodēm, tomēr, izvēloties sev piemērotu kafiju, ir jāņem vērā grauzdēšanas līmenis. Tiem, kuriem patīk spēcīga espresso kafija, specializētā kafija spēj nodrošināt vēl bagātīgāku, intensīvāku garšu ar unikāliem aromātiem un notīm, kas būtu grūti iegūstami, ja tiktu izmantota zemākas kvalitātes kafija. Ja jums patīk izteiksmīgas garšas un jūs dodat priekšroku kafijai bez papildu piedevām, espresso pagatavošanai izvēlieties vidēji līdz tumši grauzdētu kafiju. Filtra kafija izceļ smalkākās pupiņu notis, un tai piemīt sviestaina, zīdaina konsistence, kā arī tīra garša. Izvēlieties vieglu grauzdējumu, lai iegūtu maksimālu specializētās filtra kafijas garšas baudījumu.Apstrādes metode
Izvēloties sev piemērotu kafiju, jāpievērš uzmanība vēl vienai svarīgai īpašībai - apstrādes metodei. Tā būtiski ietekmē pagatavotās kafijas garšu un konsistenci. Dabiskais process piešķir kafijas pupiņām bagātīgāku, saldāku garšu un pilnīgāku konsistenci. Mazgāšanas procesam raksturīga tīra, maiga garša, viegla konsistence un izteiktas augļu notis. Medus process rada vidēji spēcīgu garšu un saldas augļu vai tējas notis, savukārt anaerobiski apstrādāta kafija ir īpaši augļaina un izceļas ar unikālām, eksotiskām notīm.Pagatavošanas metode
Vēl viens kritērijs ietver izvēlēto kafijas pagatavošanas metodi. Tā var palīdzēt atklāt dažādas kafijas īpašības, sniedzot jums daudzveidīgu garšas pieredzi. Viegli grauzdētas kafijas ir ideāli piemērotas pagatavošanai pa tiešo tasītē vai ar filtru, piemēram, kafijas automātā ar filtru, French press pagatavotājā, Chemex, AeroPress vai pat cold brew kafijas pagatavotājā. Lai gan šie pagatavošanas rīki var atšķirties, rezultātā tiek iegūta ātri pagatavota kafija ar piesātinātu garšu un spēcīgu aromātu. Vidēji līdz tumšāk grauzdētas kafijas pupiņas ir lieliski piemērotas automātiskajiem automātiem, espresso automātiem un moka kafijas kannām. Pagatavojot kafiju šajās ierīcēs, specializētā kafija var atklāt skābuma nianses, taču tās nav tādas nianses, no kurām vajadzētu izvairīties. Tikai visaugstākās kvalitātes kafijai piemīt skābenas notis, kas tiek raksturotas kā saldas un atgādina vīnu vai tropiskos augļus.Melnu vai baltu?
Aplūkojiet šai kafijas līnijai raksturīgo garšu buķeti: kā jau redzat, tā ir neticami daudzveidīga. Pirms izvēlaties konkrētu kafiju, rūpīgi izpētiet tās iepakojumu. Kafijas ar augļu, ziedu un ogu notīm tiek iepakotas baltās paciņās, savukārt kafijas ar zemes, šokolādes notīm - melnās paciņās. Arī numuriem uz iepakojuma (1, 2, 3... 24) ir divas nozīmes: no vienas puses tie pielīdzināmi grāmatas nodaļām, bet no otras puses - tie palīdz jums iegaumēt savu iecienītāko kafiju, lai nākamreiz jūs varētu iegādāties tādu pašu.Nepieciešams padoms?
Ja pareizi izvēlēta Black Crow White Pigeon kafija jums sagādā grūtības, vai arī nevarat atrast sev piemērotāko šajā līnijā, varat aplūkot un izmēģināt citus kafijas veidus un klāstus. Starp citu, jūs varat sazināties ar mums pa tālruni vai rakstot e-pastu, lai saņemtu dažādus padomus - mūsu konsultanti ir gatavi palīdzēt! Aicinām arī apmeklēt mūsu fiziskos veikalus, kur mēs ne tikai sniegsim jums padomu, bet arī palutināsim jūs ar gardu kafiju.Par Caprisette kafiju
Šādi tiek atklāta iecienītākā kafijas garša: vai jau esat izmēģinājuši miljonu iecienīto Caprisette kafijas līniju? Šī kafijas līnija, ko esam radījuši mēs, Kafijas Draugs, ir īpaši populāra, un kad to nobaudīsiet, jūs sapratīsiet, kāpēc! Neatkarīgi no tā, vai vēlaties baudīt bagātīgu espresso vai krēmīgu latte, šīs vienreizējās kafijas ir grauzdētas tā, lai tās varētu izmantot visām jūsu iecienītākajām receptēm. Pievienojieties miljoniem cilvēku, kuri jau ir iemīlējuši šo kafiju - mēs esam pārliecināti, ka arī jūs to iemīlēsiet!Caprisette kafija un maisījumi
Kā pagatavot tasīti izcilas kafijas? Mēs domājam, ka ir svarīgi eksperimentēt, un Kafijas Draugs kafija tam ir lieliski piemērota! Black Crow White Pigeon specializētās kafijas sniedz iespēju izmēģināt dažādus garšas profilus, savukārt Parallel maisījumi nodrošina augstāko kvalitāti... Ir pieejama arī Caprisette līnija, kas piedāvā dažādas garšas, kas būs lieliski piemērotas jūsu ikdienas kafijai. Turklāt šīs kafijas ir piemērotas pagatavošanai gan automātiskajos kafijas automātos, gan arī pa tiešo tasītē, French press ierīcēs, moka kannās un kafijas automātos ar filtru (tikai ne manuālajos filtra kafijas pagatavotājos). Caprisette klāsts piedāvā dažādas unikālas garšas. Piena cienītājiem pieejama "Crema", kas kopš parādīšanās tirgū ir kļuvusi par lielu favorītu. Tiem, kuri dod priekšroku dabiski saldai kafijai, iesakām "Dolce Vita". Tiem, kuri vēlas baudīt kafiju bez kofeīna, noteikti patiks bezkofeīna kafija "Lullaby Decaf". Varat izmēģināt arī "Fragrante" un "Belgique" maisījumus: "Fragrante" ir šīs līnijas pirmais maisījums un jau ir kļuvis par īstenu favorītu daudziem, pateicoties tam raksturīgajām brazīļu šokolādes un riekstu notīm. Arī Beļģijā grauzdētā "Belgique" ir guvusi lielus panākumus. Visi Caprisette kafijas maisījumi ir pieejami kā kafijas pupiņas. Tie, kuriem mājās nav kafijas dzirnaviņu, vai tie, kuri vēlas paātrināt kafijas pagatavošanas procesu, būs priecīgi par to, ka ir pieejama arī maltā kafija. Varbūt jūs mājās izmantojat kafijas kapsulas? Arī tad mums ir risinājums: Caprisette klāstā ir pieejamas kafijas kapsulas Nespresso automātiem.Kāpēc jāizvēlas Caprisette kafija?
Kāpēc Caprisette kafija ir miljonu iecienīta? Atbilde ir vienkārša: šajā līnijā tiek apvienota kvalitāte un lieliska garša. Katra pupiņa tiek grauzdēta labākajās Eiropas grauzdētavās, kas garantē maksimālu svaigumu. Ne velti šī līnija ir izpelnījusies tik daudz pozitīvu atsauksmju un piecu zvaigžņu vērtējumu no jums!- Augstākie kvalitātes standarti. No kafijas saimniecības līdz kvalitatīvam dzērienam - kvalificēti profesionāļi cītīgi strādā, lai spētu nodrošināt vislabāko kvalitāti. Kafijas audzētāji rūpīgi novāc, apstrādā un šķiro kafijas pupiņas, savukārt grauzdētāji grauzdēšanas procesā izmanto savas zināšanas, lai atklātu katras kafijas unikālās īpašības un nodrošinātu nepārspējamu garšu.
- Grauzdētas dažās no labākajām grauzdētavām. Caprisette kafijas pupiņas tiek grauzdētas labākajās Eiropas grauzdētavās - Itālijā, Beļģijā, Nīderlandē un Lietuvā. Katrai valstij raksturīgas savas unikālās tradīcijas un garšas profili.
- Svaigums. Caprisette kafijas pupiņas tiek grauzdētas nelielās partijās, lai nodrošinātu nevainojamu svaigumu. Tas ļauj mums kontrolēt katru grauzdēšanas procesa posmu. Kāds ir rezultāts? Katra kafija ir ne tikai svaiga, bet arī iegūst smalku, dabisku garšu, kas rodas tikai tad, ja kafija tiek grauzdēta pareizi.
- Piemērotas visām kafijas receptēm un pagatavošanas metodēm. Caprisette kafija garšos lieliski gan tad, kad no tās pagatavos melnu kafiju, gan tad, ja pagatavotajam dzērienam tiks pievienots jūsu iecienītākais piens vai citas piedevas. Mēs esam izvēlējušies labākās kafijas šķirnes un pielāgojuši grauzdēšanas procesu, lai nodrošinātu lielisku kafijas garšu, neatkarīgi no tā, vai tā tiek pagatavota automātiskajā kafijas automātā, filtra kafijas automātā, French press pagatavotājā, moka kafijas kannā vai gandrīz jebkurā citā pagatavošanas rīkā.
Kuru labāk izvēlēties?
Caprisette kafija sastāda deviņus dažādus maisījumus, kuros kafijas pupiņas tiek grauzdētas dažādos līmeņos. Vai vēlaties zināt, ko tas nozīmē? Tumši grauzdētas Caprisette kafijas pupiņas ir intensīvas, tāpēc no tām tiek pagatavota lieliska espresso kafija, savukārt vidēji vai viegli grauzdētas Caprisette kafijas pupiņas nodrošina gardu, maigu filtru kafiju. Tomēr, kā jau minējām, šīs līnijas kafija tiek grauzdēta tā, lai tā būtu piemērota visām kafijas pagatavošanas metodēm. “Caprisette Fragrante” Brazīlijas pupiņu maisījums ar vidēji tumšu grauzdējumu (80% arabika un 20% robusta), kas patiks tradicionālo kafijas garšu cienītājiem. Aromātā jūtami sviestaini zemesrieksti, savukārt garšā - piena šokolādes notis. Pēc dzēriena nobaudīšanas vēl ilgstoši jūtama maiga valriekstu pēcgarša. “Caprisette Belgique” Brazīlijas un Hondurasas kafijas maisījums (80% arabika un 20% robusta), kas noteikti iepriecinās tradicionālo garšu cienītājus. Tai piemīt vidēji viegls grauzdējums, intensīvs aromāts un piesātināta garša. Pēcgaršā jūtamas tumšās šokolādes un saldas karameles nianses. “Caprisette Crema” Šajā Brazīlijas un Ugandas kafijas maisījumā apvienotas vidēji grauzdētas arabikas (80%) un robustas (20%) kafijas pupiņas. Katrā malkā būs jūtamas karameles, rūgtās tumšās šokolādes un gardu riekstu notis. Ideāli piemērots cappuccino vai latte dzērienam. Piena pievienošana nav obligāta: šai šķirnei raksturīgās saldās notis jūtamas arī melnajā kafijā. “Caprisette Royale” Šajā Brazīlijas, Meksikas, Ugandas un Indijas kafijas maisījumā ir apvienotas vidēji grauzdētas arabikas (80%) un robustas (20%) pupiņas. Bagātīgais šokolādes saldums, žāvētu augļu notis un vieglas ogu nianses rada unikālu garšas baudījumu. “Caprisette Italiano” Šis 100% arabikas kafijas maisījums, kas nāk no Itālijas grauzdētavas, sastāv no Brazīlijas, Meksikas, Indijas un Etiopijas kafijas pupiņām, kas tiek rūpīgi novāktas ar rokām un vidēji grauzdētas. Saldas karameles, garda liķiera un bagātīga kakao notis sniedz īstu garšas baudījumu. “Caprisette Dolce Vita” Ar rokām esam atlasījuši saldākās Brazīlijas kafijas pupiņas un izvēlējušies vidēju grauzdējumu, lai vēl vairāk izceltu to dabisko saldumu. Šajā 100% arabikas kafijā iespējams sajust piena šokolādes, karameles un mandeļu notis. “Caprisette Professional” Šis Brazīlijas un Hondurasas 100% arabikas pupiņu maisījums ir ideāli piemērots tiem, kuriem patīk maiga garša. Tai ir vidēji viegls grauzdējums, un tai piemīt saldas ogu un karameles notis apvienojumā ar smalku tumšās šokolādes pēcgaršu. “Caprisette Intenso” Šis Brazīlijas un Vjetnamas kafijas pupiņu maisījums ar vidēju grauzdējumu satur arabikas (45%) un robustas (55%!) kafijas pupiņu, un tas nodrošina nepieciešamo enerģijas devu. Turklāt pagatavotā kafija ir ļoti garda - tajā jūtamas tumšās šokolādes, grauzdētu riekstu un pikantu garšu nianses, kas liks jums vēlēties vēl. “Caprisette Lullaby Decaf” Šajā bezkofeīna kafijā ar tumšu grauzdējumu tiek apvienotas labākās arabikas un robustas pupiņas no Brazīlijas, Gvatemalas un Indijas. Tai piemīt īpaši maiga garša, ko papildina Indijas riekstu, kakao un koksnes notis. Grūti izvēlēties? Kāpēc gan neizmēģināt kafijas komplektus un nepalutināt sevi ar dažādām garšām, ko sniedz Caprisette kafija? Pie mums pieejami arī komplekti, kas iesaiņoti dāvanu kastītē un būs ideāli piemēroti jebkuram notikumam.Jums ir jautājumi? Mums ir atbildes!
Vai jums interesē cita veida kafija? Kafijas Drauga komanda ir šeit, lai jums palīdzētu izvēlēties piemērotāko kafiju. Sazinieties ar mums, rakstot e-pastu vai pa tālruni, vai, vēl labāk, apmeklējiet kādu no mūsu veikaliem, lai aprunātos pie tasītes svaigas kafijas!Par Parallel kafiju
Dodieties ceļojumā pa dažādiem kafijas audzēšanas reģioniem, neizejot no mājām, un kopā ar vienu no Kafijas Drauga radītajām līnijām - Parallel. Mūsu vienas izcelsmes maisījumi, kas veltīti dažādiem kontinentiem - Āfrikai, Āzijai un Amerikai - atklāj katram kontinentam raksturīgo kafijas pupiņu iezīmes. Atklājiet jaunas garšas un izbaudiet to, cik atšķirīga var būt viena un tā pati kafija atkarībā no pagatavošanas metodes. Parallel kafija rada jaunus garšas atklājumus.Parallel vienas izcelsmes kafija: kas to padara tik īpašu?
Mēs vēlējāmies sniegt jums vairāk nekā tikai kafiju, tāpēc izveidojām savas Kafijas Draugs kafijas līnijas. Mūsu Black Crow White Pigeon, Caprisette un Parallel līnijas apliecina mūsu mīlestību pret kafiju un mūsu nepārtraukto apņemšanos piedāvāt jums jaunas, izcilas garšas. Parallel kafija piedāvā unikālus vienas izcelsmes kafijas maisījumus, ko iedvesmojušas divas dažādas pasaules. Lielākā daļa kafiju pieder vai nu maisījumiem vai specializētās kafijas (specialty coffee) šķirnēm, taču mēs vēlējāmies piedāvāt kaut ko jaunu - augstākās kvalitātes maisījumu, kas iepazīstinātu jūs ar konkrētā kafijas audzēšanas reģiona garšām. Šī līnija ir vidusceļš maisījumiem un specializētajām kafijām. Ja jums vairāk patīk kafijas maisījumi, bet vēlaties ienirt specializēto kafiju pasaulē, Parallel kafija būs lieliska izvēle! Jums noteikti patiks mūsu 100% arabikas maisījumi: ir pieejamas dažādas kafijas pupiņas un maltā kafija. Turklāt mūsu Parallel kafija tiek grauzdēta tā, lai tā būtu piemērota jebkurai kafijas pagatavošanas metodei - kafijas automātam ar filtru, espresso kafijas automātam vai vienkārši pagatavošanai pa tiešo tasītē. Neatkarīgi no jūsu iecienītā kafijas stila, mēs esam parūpējušies par jums - vienkārši izvēlieties savas iecienītākās garšas notis, kas atšķiras atkarībā no tā, kurā kontinentā tās iegūtas.Kafija no dažādiem reģioniem
Vai esat kādreiz dzirdējuši par kafijas joslu? Tā ir zona, kas horizontāli stiepjas pāri tropiem, precīzāk, starp ziemeļu un dienvidu tropiem - no 25° uz ziemeļiem līdz 25° uz dienvidiem. Šī zona ieskauj Ekvatoru un šķērso Centrālameriku, Dienvidameriku, Āziju un Āfriku. Tiek uzskatīts, ka kafijas joslā esošās valstis ir ideāli piemērotas kafijas audzēšanai. Siltie laikapstākļi, bagātīgais nokrišņu daudzums un lielais augstums nodrošina augstākās kvalitātes kafijas šķirnes. Tāpēc esam radījuši maisījumus, kas veltīti katram no šiem reģioniem. Vai vēlaties uzzināt, kas padara katru no šīm kafijām tik unikālu? “Parallel 12”: tradicionālais Āfrikas kafiju garšu profils Šis arabikas kafijas pupiņu maisījums nāk no Etiopijas un Tanzānijas. Šajos reģionos audzētās kafijas pupiņas rada vieglu dzērienu, kam raksturīgi tropu ogu, tēju, augļu un ziedu aromāti, kurus papildina smalkas vīna notis. “Parallel 17”: tradicionālais Āzijas kafiju garšu profils Atklājiet arabikas kafijas pupiņu maisījumu, kurā apvienotas kafijas pupiņas no Indijas un Papua-Jaungvinejas. Šī pikantā kafija ir apveltīta ar saldām kakao, krustnagliņu un žāvētu augļu notīm. “Parallel 36”: tradicionālais Amerikas kafiju garšu profils Šajā maisījumā ietilpst gardas vienas izcelsmes arabikas pupiņas no Salvadoras un Brazīlijas! Atklājiet brīnišķīgas šokolādes, zemesriekstu, koksnes un ziedu nianses. Neesat pārliecināti, kurš reģions ir piemērotākais jūsu gaumei? Tad izvēlieties kafijas komplektu, kurā ietilpst pupiņas no visiem trim kontinentiem! Ja meklējat praktisku, neaizmirstamu dāvanu, Parallel kafija dāvanu kastē būs lieliska izvēle: jūs ne tikai dāvāsiet savam draugam vai mīļotajam cilvēkam gardu dzērienu, bet arī ceļojumu pa tāliem kafijas audzēšanas reģioniem.Parallel kafijas pupiņas ar vidēju grauzdējumu: piemērotas visām pagatavošanas metodēm
Kafijas pagatavošanas metode ir galvenais elements unikālu garšu atklāšanai. Lai Parallel kafijas pupiņas sniegtu pašu labāko, ir svarīgi izvēlēties tādu grauzdējuma līmeni un pagatavošanas metodi, kas patiešām spēj izcelt to garšu. Par laimi, visas šajā līnijā iekļautās kafijas ir vidēji grauzdētas, tāpēc tās būs lieliski piemērotas visdažādākajiem pagatavošanas rīkiem: no kafijas automātiem ar filtru un espresso kafijas automātiem līdz pagatavošanai pa tiešo tasītē. Vidējs grauzdējums nodrošina izcilu garšas un aromāta kombināciju. Tas piedāvā labāko no divām pasaulēm, proti, pupiņu dabiskās īpašības un grauzdējuma burvību. Šādā veidā jūs iegūsiet tieši tādu garšu, kas līdzsvaro saldo un skābo. Vidēji grauzdētām pupiņām raksturīgs pareizais skābuma daudzums - mazāk nekā gaiši grauzdētām pupiņām un vairāk nekā tumši grauzdētām. Vidēji grauzdētai kafijai piemīt jauka, salda garša, ko papildina aromātiskas karameles, riekstu, šokolādes un augļu notis. Šādas pupiņas tiek grauzdētas 210-220 °C temperatūrā. Tām raksturīga tumši brūna krāsa, bez pamanāmiem eļļainiem plankumiem. Vidējs grauzdējuma līmenis ir īpaši universāls un tam piemērotas dažādas pagatavošanas metodes: espresso kafija, filtra kafija, French press kafija vai pa tiešo tasītē pagatavota kafija. Parallel kafija ir pieejama gan kafijas pupiņu, gan maltas kafijas veidā. Maltas kafijas ir piemērotas pagatavošanai pa tiešo tasītē, French press pagatavotājos, moka kannās, kafijas automātos ar filtru, kā arī manuālajos filtra kafijas pagatavošanas rīkos. Pupiņas ir piemērotas visām pārējām metodēm, neatkarīgi no tā, vai tie būtu automātiskie kafijas automāti vai espresso kafijas automāti.Nepieciešams padoms?
Piemērotākā Parallel kafija un tās izvēle sagādā grūtības? Varbūt jums interesē cita veida kafija ar dažādām garšām? Mūsu eksperti ir gatavi palīdzēt jums pieņemt pareizo lēmumu. Aicinām apmeklēt arī kādu no mūsu fiziskajiem veikaliem, kur mēs jūs pacienāsim ar gardu kafiju!-
Kafijas pupiņu komplekts Caprisette, 6 x 250 g
39.24 € -40%65.40 € -
4.9Novērtēts ar 4.88 no 5(591)
Kafijas pupiņas Caprisette Belgique, 1 kg
35.90 € -
5.0Novērtēts ar 4.97 no 5(69)
Kafijas pupiņas Caprisette Belgique, 250 g
11.90 € -
4.8Novērtēts ar 4.80 no 5(5)
Maltā kafija Caprisette Belgique, 250 g
10.90 € -
4.9Novērtēts ar 4.87 no 5(307)
Kafijas pupiņas Caprisette Professional, 1 kg
36.90 € -
4.9Novērtēts ar 4.89 no 5(79)
Kafijas pupiņas Caprisette Crema, 1 kg
35.90 € -
4.9Novērtēts ar 4.87 no 5(71)
Kafijas pupiņas Parallel 17, 1 kg
39.90 € -
5.0Novērtēts ar 4.95 no 5(42)
Kafijas pupiņas Caprisette Professional, 250 g
11.90 € -
5.0Novērtēts ar 5.00 no 5(6)
Kafijas pupiņas Parallel 12, 250 g
11.90 € -
4.9Novērtēts ar 4.90 no 5(600)
Kafijas pupiņas Caprisette Fragrante, 1 kg
35.90 € -
5.0Novērtēts ar 4.96 no 5(76)
Kafijas pupiņas Caprisette Fragrante, 250 g
11.90 € -
4.8Novērtēts ar 4.76 no 5(221)
Kafijas pupiņas Caprisette Italiano, 1 kg
37.90 € -
4.9Novērtēts ar 4.91 no 5(47)
Kafijas pupiņas Caprisette Royale, 1 kg
37.90 € -
4.9Novērtēts ar 4.94 no 5(34)
Kafijas pupiņas Caprisette Intenso, 1 kg
33.90 € -
4.5Novērtēts ar 4.45 no 5(11)
Kafijas pupiņas Caprisette Italiano, 250 g
11.90 € -
1.0Novērtēts ar 1.00 no 5(1)
Kafijas pupiņas Caprisette Royale, 250 g
11.90 € -
5.0Novērtēts ar 4.95 no 5(19)
Maltā kafija Caprisette Italiano, 250 g
11.90 € -
4.8Novērtēts ar 4.83 no 5(6)
Maltā kafija Caprisette Royale, 250 g
11.90 € -
Kafijas pupiņu komplekts Caprisette, 4 x 250 g
28.56 € -40%47.60 € -
Kafijas pupiņu komplekts Caprisette, 4 x 250 g dāvanu kastē
29.76 € -40%49.60 € -
Kafijas pupiņu komplekts Caprisette TOP, 3 x 250 g
16.74 € -40%27.90 € -
Maltās kafijas komplekts Caprisette, 4 x 250 g dāvanu kastē
29.76 € -40%49.60 € -
Maltās kafijas komplekts Caprisette, 4 x 250 g
28.56 € -40%47.60 € -
Maltās kafijas komplekts Caprisette TOP, 3 x 250 g
16.74 € -40%27.90 €
Par espresso kafiju
Vai dodat priekšroku īpaši bagātīgai un intensīvai kafijai? Tad esat uz pareizā ceļa: espresso kafija noteikti tāda ir. Vienkārši iedomājieties: jūs pagatavojat sev nelielu tasīti izcilas kafijas. Gaisā virmo kafijas aromāts, un pirmais malks ir enerģijas un iedvesmas pilns… Tieši to piedāvā espresso kafija. Tas nav pārsteigums, ka katrai pupiņai, no kā sastāv jūsu espresso kafija, tiek veikta stingra kvalitātes kontrole un vairākas pārbaudes, lai gala rezultātā tā nonāktu jūsu dzērienā!
Kafijas Drauga espresso klāstā ir pieejamas gan klasiskās, gan itāļu stila kafijas, gan intriģējoši, eksotiski piedāvājumi. Neatkarīgi no tā, kuru šķirni izvēlaties, jūs noteikti saņemsiet rūpīgi atlasītu, ar mīlestību grauzdētu un pēc tam iepakotu kafiju, vienlaikus saglabājot tās unikālo aromātu un garšu. Atklājiet bagātīgas, intensīvas un līdzsvarotas garšas katrā pagatavotajā tasītē. Mēs aicinām jūs doties ideālās espresso kafijas meklējumos!
Kas ir espresso kafija?
Iepazīstot kafijas pasauli, jūs sastapsieties ar dažādiem kafijas veidiem, kā arī daudzveidīgiem pagatavošanas paņēmieniem un metodēm. Viena no tām ir espresso pagatavošanas metode, kas, kā liecina tās nosaukums, tiek izmantota, lai tiktu pagatavota pareiza espresso kafija. Tomēr ir svarīgi saprast, ka vārds “espresso” ir attiecināms ne tikai uz klasisko recepti. Espresso kafija iekļauj kafijas pupiņas, kuras ir grauzdētas tā, lai tās būtu piemērotas espresso pagatavošanas metodei. Tām ir raksturīgs tumšāks grauzdējums, jo espresso pagatavošanas metode aizņem īsu brīdi. Parasti pupiņas ar gaišāku grauzdējumu garšu izdala lēnāk, tāpēc pupiņas ar tumšu grauzdējumu būs ideāli piemērotas ātra un neticami bagātīga espresso pagatavošanai. Tomēr tas, cik tumšs var būt espresso kafijas grauzdējums, ir būtisks. Jo tumšāks grauzdējums, jo rūgtāka un intensīvāka būs garša.
Dažiem cilvēkiem garšo īpaši bagātīga un rūgta kafija, savukārt citi dod priekšroku maigākām notīm. Ja esat viens no maigas kafijas piekritējiem, izvēlieties kafiju ar vidēju grauzdējumu. Iespējams, jūs sastapsieties ar kafijas pupiņām, uz kuru iepakojuma ir redzams uzraksts “espresso”: ja tā ir, tad viss ir viegli un saprotami. Ja uz jūsu izvēlētās kafijas iepakojuma šī informācija nav norādīta, neuztraucieties: lai tiktu izvēlēta labākā espresso kafija, vienkārši pievērsiet uzmanību tās grauzdējuma līmenim. Lai pārliecinātos, ka izvēlētā šķirne patiesi ir piemērota īpaši ātrai espresso pagatavošanas metodei, izvēlieties vidēji līdz tumši grauzdētas pupiņas. Tas palīdzēs iegūt espresso kafijai raksturīgo bagātīgo un izteiksmīgo garšu.
Arabika vai robusta?
Lai pareizi pagatavotu espresso, ir nepieciešama atbilstošas šķirnes kafija. Pārliecinieties, vai jūsu kafija sastāv no 100% arabikas pupiņām, vai arī tas ir gan arabikas, gan robustas kafijas maisījums. Arabikas kafijas pupiņām raksturīga izteiktāka garšas un aromāta daudzveidība. Tās ir maigākas, izsmalcinātākas un spilgtākas. Turpretī robusta parasti izceļas ar rūgtumu un lielāku kofeīna saturu. Ja vēlaties baudīt īpaši aromātisku espresso vai parastu melnu kafiju, mēs iesakām izvēlēties smalkas un maigas arabikas kafijas, bet, ja meklējat izcilu augļu un rūgto garšu līdzsvaru, izvēlieties arabikas un robustas maisījumus.
Kafijas audzēšanas reģioni: espresso izcelsme
Uz dažiem kafijas iepakojumiem vārda “maisījums” vietā var sastapties ar frāzi “single origin“. Atšķirībā no maisījumiem, kas sastāv no dažādu reģionu pupiņām, vienas izcelsmes kafijas nāk no viena reģiona vai pat dažkārt no vienas un tās pašas saimniecības. Tas ir svarīgi, jo dažādiem kafijas audzēšanas reģioniem ir raksturīgas dažādas garšas. Protams, būtiska ir arī izmantotā apstrādes metode un grauzdējuma līmenis, taču šie divi faktori tiek iekļauti vēlāk. Izvērtējot to, kurā reģionā tiek iegūta jūsu kafija, ņemiet vērā šādas iezīmes:
- Āfrikas kafija. Šajā grupā ietilpst pupiņas no Etiopijas, Kenijas, Ruandas, Tanzānijas un Ugandas. Visām šīm pupiņām raksturīgas augļu, ziedu, tējas vai vīna notis.
- Āzijas kafija. Āzijas kafijas pupiņas tiek audzētas Indijā, Papua-Jaungvinejā, Sumatrā un Vjetnamā. Tās parasti ir “smagnējākas” un rūgtākas, ar garšvielu, šokolādes, tabakas, sarkanvīna vai koksnes notīm priekšplānā.
- Dienvidamerikas kafija. Dienvidamerikas kafijas, kas audzētas Bolīvijā, Brazīlijā, Kolumbijā vai Peru, bieži vien izceļas ar šokolādes, riekstu un augļu notīm. Tās parasti ir saldākas, mazāk skābas salīdzinājumā ar Āfrikas šķirnēm, kā arī maigākas nekā Āzijas kafijas.
- Centrālamerikas kafija. Gvatemalā, Meksikā, Nikaragvā vai Salvadorā audzētām pupiņām raksturīgs īpaši daudzveidīgs garšas profils: tajās būs jūtami tropiskie augļi un rieksti. Tomēr kopumā visas Centrālamerikas šķirnes var lepoties ar īpaši spilgtu garšu un patiesi izcilu aromātu.
Espresso kafija un tās veidi: Kuru no tām izvēlēties?
Espresso sastāv tikai no divām sastāvdaļām – kafijas un ūdens. Tāpēc ir īpaši svarīgi izvēlēties pareizās pupiņas šai klasiskajai receptei: neskatoties uz tā pieticīgo tilpumu (tikai 25-30 ml), no visām šķirnēm nav iespējams pagatavot neaizmirstamu dzērienu. Lai izbaudītu izcilu espresso, vispirms jāiepazīstas ar dažādām pagatavošanas metodēm, kā arī garšām, kuras raksturīgas dažādiem kafijas audzēšanas režīmiem. Iepazīsimies ar tirgū pieejamiem espresso kafijas veidiem un uzzināsim, kas padara katru no tiem tik īpašu un unikālu!
Espresso kafija
Visaromātiskākie dzērieni vienmēr tiek gatavoti, izmantojot svaigi samaltas kafijas pupiņas. Tāpēc mēs saviem klientiem, kuriem patīk espresso, parasti sniedzam vienu padomu: izvēlieties kafijas pupiņas un svaigi samaliet tās pirms katras porcijas pagatavošanas. Protams, ja tiek pagatavota espresso kafija, pupiņu izvēle ir svarīga: iepriekš jau minējām divus galvenos kafijas veidus (īsumā: arabika ir maiga, augļaina un salda, savukārt robusta parasti ir rūgta un intensīva) un ieteicamo grauzdējuma līmeni (espresso kafija parasti ir tumši grauzdēta, kas piešķir dzērienam papildu intensitāti, garšas bagātīgumu un gardas šokolādes, karameles un riekstu notis).
Mūsu mērķis ir iepriecināt ikvienu espresso kafijas cienītāju, tāpēc mūsu produktu klāstā ir pieejamas kafijas pupiņas ar dažādiem grauzdējumiem un malumiem. Iespējams izvēlēties arī starp daudz dažādiem zīmoliem. Ir vērts arī aplūkot Kafijas Drauga radītās kafijas līnijas – Caprisette un specialty kafijas maisījumi Parallel. Šie espresso entuziastu iecienītie unikālie maisījumi ir radīti, lai ikdienā jūs varētu pagatavot gardu, dabisku un garšām bagātu kafiju.
Specializētā espresso kafija
Specializētā kafija (Specialty coffee) būs lieliska izvēle tiem izteiksmīgu, neaizmirstamu dzērienu cienītājiem, kuriem nav nepieciešamas papildu piedevas. Pat pieredzējuši kafijas cienītāji būs pārsteigti, izmēģinot specializētās šķirnes! Ja espresso kafija jāpagatavo no specializētām pupiņām, ir svarīgi izvērtēt to apstrādes metodi: dabiskās apstrādes rezultātā tiek iegūta pilnīgāka un saldāka kafija, kam raksturīgas nogatavojušos augļu un šokolādes konfekšu notis; inovatīvā medus apstrāde rada vidēji stipru garšu un saldas augļu vai tējas notis; kafija, kas tiek apstrādāta ar mazgāšanas metodi, parasti ir vieglāka, augļaināka un ar izteiktākām ziedu vai citrusaugļu notīm; savukārt anaerobais process palīdz radīt augļainu un patiesi eksotisku kafiju.
Aicinām nobaudīt specializēto kafiju no Black Crow White Pigeon. Tās ir arī lieliski piemērotas espresso pagatavošanas metodei. Izvēloties kafiju, kurai sertificēti kafijas degustatori no Specialty Coffee Asociācijas ir piešķīruši ne mazāk kā 80 punktus no iespējamiem 100, jūs varēsiet izbaudīt espresso, kas būtiski atšķirās no tiem espresso dzērieniem, kurus jau esat izmēģinājuši. Ir pieejamas gan kafijas pupiņas, gan malta kafija, tāpēc jūs noteikti atradīsiet sev piemērotāko šķirni.
Malta espresso kafija
Lai iegūtu gardu espresso, būtiska ir pareizi izvēlēta maltā kafija. Mēs jau esam pārliecinājušies, ka šai receptei nepieciešamas pupiņas ar tumšāku grauzdējumu: tās piešķir intensitāti un bagātīgumu, kas raksturīgi īstam espresso. Ne mazāk svarīga ir arī pareiza pupiņu izvēle: arabika piešķir dzērienam papildu smalkumu, savukārt robusta rada izteiktāku rūgtumu un lielāku kofeīna saturu. Lai panāktu pareizo līdzsvaru starp izteiksmīgumu un intensitāti, espresso kafija bieži vien tiek pagatavota no maisījuma, kas ietver abus pupiņu veidus. Jāpiemin, ka espresso pagatavošanas metode ir sinonīms arī noteiktam maluma veidam. Tas viss ir saistīts ar to, cik ātri notiek espresso pagatavošana un cik lielam jābūt pagatavošanas spiedienam: ja kafija ir samalta pārāk smalki, tas var radīt īpaši rūgtu dzērienu, savukārt pārāk rupji samaltas pupiņas bieži vien rada vāju un ne pārāk aromātisku espresso. Ja plānojat izmantot iepriekš samaltu kafiju, iesakām izvēlēties kafijas pupiņas, kuru malums ir speciāli paredzēts espresso automātiem.
Mēs vienmēr iedrošinam savus klientus eksperimentēt ar dažādiem kafijas veidiem: tā būs iespējams atklāt garšas, kuras atbilst jūsu gaumei. Ja tomēr nevēlaties nodoties ilgstošiem meklējumiem, aplūkojiet maltas kafijas no Kafijas Drauga Caprisette līnijas! Atcerieties, ka pareizai espresso pagatavošanai nepieciešams laiks un zināmas prasmes, tāpēc vienkārši turpiniet eksperimentēt un pavisam drīz jūs noteikti iegūsiet nevainojami pagatavotu kafiju.
Espresso kafijas tabletes un kapsulas
Kafijas tabletes un kapsulas ir ne tikai ātri un vienkārši pagatavojamas, bet tās piedāvā arī garšu daudzveidību. No bagātīga, intensīva espresso līdz maigiem piena dzērieniem – kafijas kapsulas patiesi sniedz visu nepieciešamo. Lai iegūtais espresso būt garšām bagāts un īpaši rūgtens, espresso tabletes un kapsulas tiek pildītas ar smalkākā maluma kafiju. Starp citu, ja meklējat maigāku versiju parastajam espresso, ko iespējams baudīt ilgstošāk, izmēģiniet lungo kafijas tabletes. Kafijas Drauga produktu klāstā atradīsiet daudz dažādu espresso kapsulu, kas piemērotas populārākajām kapsulu sistēmām!
Vai jums mājās ir NESCAFÉ® Dolce Gusto® kafijas automāts? Pie mums ir pieejams plašs espresso kafijas kapsulu klāsts! Varat izvēlēties oriģinālās Dolce Gusto® kapsulas vai citu ražotāju izgatavotās kafijas kapsulas Dolce Gusto® automātiem. Lai pagatavotu nelielu, taču intensīvu porciju, izmēģiniet CHiATO “Espresso” kapsulas, ko radījis Kafijas Draugs. Šim arabikas un robustas maisījumam raksturīgas smalkas tumšās šokolādes, riekstu un plūmju notis, savukārt pēcgaršā jūtams burvīgs saldums.
Nespresso kafijas automāta īpašnieki var izvēlēties no plašā espresso kapsulu klāsta. Kafijas kapsulas Nespresso automātiem ļauj izbaudīt brīvības garšu. Neatkarīgi no ta, vai dodat priekšroku klasiskam un īpaši spēcīgam vai eksotiskam un maigākam espresso, Nespresso automātam piemērotās kafijas kapsulas palīdzēs jums pagatavot kafiju pēc jūsu gaumes.
ESE kafijas tabletes
ESE kafijas tablešu nosaukums jau liecina par to, ka šī ir unikāla kafijas šķirne. Saīsinājums “ESE” (Easy Serve Espresso) apzīmē īpaši ātru un efektīvu iepakošanas un pagatavošanas metodi: jums atliek ievietot speciālo kafijas tableti kafijas automātā un pēc tam nospiest pogu. Lai gan kafijas tabletes var lepoties ar vairākām priekšrocībām, būtiskākā no tām ir plašais espresso kafijas garšu piedāvājums: no bagātīgām, izteiksmīgām, koncentrētām notīm līdz augļainiem, saldiem, smalkiem un īpaši skābiem dzērieniem. Ja meklējat kompaktāku un operatīvāku espresso kafijas automātu, ESE tabletes varētu būt piemērots risinājums. Mūsu produktu klāstā ir pieejama virkne iespēju, kas piemērotas visiem espresso cienītājiem!
Bezkofeīna espresso kafija: baudiet jebkurā diennakts laikā
Ja īpašu iemeslu dēļ vēlaties izvairīties no kofeīna vai vienkārši ik pa laikam vēlaties baudīt kafiju vēlu vakarā, bezkofeīna kafija būs lielisks risinājums. Tiem, kuriem interesē garda bezkofeīna kafija, iesakām apskatīt Kafijas Drauga radīto bezkofeīna klāstu. Caprisette Lullaby Decaf maisījums sastāv no Brazīlijā, Gvatemalā un Indijā audzētām augstākās kvalitātes arabikas un robustas pupiņām: tām raksturīgas Indijas riekstu saldās notis, kā arī smalkas kakao un koksnes nianses. Vēl viens lielisks bezkofeīna espresso ir specializētā Colombia Decaf kafija no Black Crow White Pigeon. Tiklīdz atvērsiet iepakojumu, istabu piepildīs brīnišķīgi šokolādes, karameles, ābolu un citrusaugļu aromāti, savukārt pagatavotā kafija priecēs ar debešķīgu saldumu. Tomēr ar to nebeidzas mūsu bezkofeīna kafijas šķirņu klāsts: aicinām iepazīt dažādas populāras zīmolu kafijas, no kurām kofeīns izvadīts, izmantojot inovatīvas, pilnīgi dabiskas metodes!
Espresso kafija dažādām pagatavošanas metodēm
Pareizi izvēlēta espresso kafija ir tikai daļa no procesa. Lai pagatavotais espresso būtu pilnvērtīgs, jums vajadzēs arī piemērotus pagatavošanas rīkus. Tie laiki, kad īstu espresso varēja iegūt tikai kafejnīcās, ir pagājuši – tagad to viegli varat pagatavot arī mājās, ja vien jums ir espresso metodei piemērots kafijas pagatavotājs!
- Espresso kafija automātiskajiem automātiem. Automātiskie kafijas automāti ir vislabāk piemēroti 100% arabikas kafijai vai arabikas un robustas kafijas maisījumiem. Pirmais veids palīdz radīt smalku, komplicētu garšu, savukārt otrais kafijas veids sniedz papildu intensitāti un nodrošina lielāku kremu. Ņemiet vērā arī grauzdējuma līmeni: labākā kafija automātiskajam automātam ir vidēji grauzdēta, jo tā palīdz panākt pareizo līdzsvaru starp skābajām un rūgtajām notīm. Kad esat izvēlējušies kafiju, atliek tikai nospiest pogu. Jūsu kafijas automāts acumirklī pagatavos gardu dzērienu!
- Espresso kafija espresso automātiem. Kad tiek izvēlēta kafija espresso automātam vai automātiskajam kafijas automātam, ir attiecināmi tie paši principi. Izvēlieties 100% arabiku vai arī arabikas un robustas maisījumu. Runājot par grauzdējuma līmeni, espresso pagatavošanai vispiemērotākās ir vidēji grauzdētas pupiņas: tās palīdz iegūt intensīvu garšu, kas raksturīga šim dzērienam. Kad būsiet iepazinuši savu espresso kafijas automātu, varēsiet pagatavot baristu cienīgus dzērienus. Šis automāta veids ir lieliski piemērots arī tiem, kuri mīl eksperimentēt un vēlas iegūt tikai pašu labāko.
- Espresso kafija moka kanniņām. Ja runa ir par moka kanniņām, iespējams izvēlēties no dažādiem kafijas veidiem: ir pieejami gan gaišāki, gan tumšāki grauzdējumi. Ja vēlaties iegūt maigāku un izsmalcinātāku dzērienu, izvēlieties viegli vai vidēji grauzdētu kafiju. Savukārt rūgtu, intensīvu garšu cienītājiem iesakām izvēlēties tumši grauzdētu kafiju. Neaizmirstiet arī par maluma lielumu: lai moka kafija espresso kannai būtu bagātīga un krēmīga, izvēlieties vidēji rupju vai rupjāku malumu. Ir svarīgi pieminēt, ka moka kanniņas tehniski nav uzskatāmas par īsta espresso kafijas pagatavošanas veidu: tas ir saistīts ar zemāku pagatavošanas spiedienu un lēnāku ekstrakciju. Pareizi pagatavota kafija moka kanniņā ir tikpat garda, tomēr jāatceras, ka tās garša nedaudz atšķirās no espresso.
Espresso kafijas komplekti
Espresso kafija sniedz patiesu baudīšanas prieku. Tās garšas un aromāti ir tik bagātīgi un daudzveidīgi, ka vienīgais veids, kā atklāt savu iecienītāko espresso kafiju, ir eksperimentējot un izmēģinot pēc iespējas dažādākas kafijas. Tikai variējot ar dažādiem pagatavošanas paņēmieniem, jūs varēsiet atklāt savai gaumei piemērotāko. Neskatoties uz nelielo tilpumu, espresso kafija sniegs jums neaizmirstamas sajūtas. Ja joprojām meklējat sev piemērotāko šķirni, kafijas komplekti būs lieliska izvēle: tie atklās, cik atšķirīga var būt espresso kafijas garša. Mūsu klāstā ir pieejami kafijas komplekti, kas sastāv no vairākiem (2, 3, 4 vai 6) kafijas veidiem vai arī vairākiem vienas šķirnes iepakojumiem, tāpēc gan tie, kuriem iecienītākā espresso kafija jau ir zināma, gan tie, kuri vēl to meklē, noteikti atradīs sev piemērotāko. Šādi komplekti arī kalpos kā lieliska dāvana jūsu mīļajiem, kuriem garšo espresso: tie jau ir iepakoti un gatavi doties ceļā! Izbaudiet dažādas espresso garšas mājās vai dalieties tajās ar saviem tuvākajiem.
Nepieciešama konsultācija?
Espresso kafija un tās piedāvātais klāsts ir plašs un daudzveidīgs, tāpēc, ja jums ir grūtības izprast to saviem spēkiem, vērsieties pie Kafijas Drauga konsultantiem. Sazinieties ar mums caur e-pastu vai pa tālruni: mēs labprāt atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem un dalīsimies ar noderīgiem padomiem. Starp citu, esiet laipni aicināti apmeklēt kādu no mūsu fiziskajiem veikaliem, kur mēs jūs pacienāsim ar gardu kafiju!
Šajā emuāra ierakstā “Kas ir Espresso (nav) & kas atrodas Jūsu kafijas tasītē” arī aprakstīta espresso kafija.